Sunday, February 1, 2009

100 de metri-filme si alte asemenea povestiri

ca am ramas in urma cu productiile cinematografice nu e nici mister, nici mirare. nici macar din partea mea. weekendul asta a fost dedicat filmelor (dar nu numai..), in care am incercat sa mai elimin din diferenta. am vazut multe restante, cum ar fi continuarea de la afro samurai (slabuta) si vicky cristina barcelona. un film in care decorul si muzica au facut mai mult decat povestea. am incercat sa ma mai uit la zack and mirri make a porno, dar a esuat pana la urma in delete. am incercat sa ma uit si la changeling, dar ceva s-a schimbat si nu m-am mai uitat. revolutionary road nu a adus nimic revolutionar(cu toate ca nu l-am vazut, dar l-am mirosit), iar the reader il am inca in plan. probabil va mai trece ceva timp, nu sunt sigur niciodata

altele scurte petrecute in jurul casei mele:

as vrea sa imi mearga din nou compul de birou, dar de o saptamana mi-e lene sa imi fac o configuratie. nici in astea doua zile nu mi-a iesit.
pentru ca nu mai am eu timp sa mai ascult inseamna ca nu mai apare nimic notabil muzical.
fug de dulciuri intr-un mod aparent ciudat.
dar nu si de frappe-uri.
mi-am propus campionat de somn, am obtinut campionat de zacut.
nu mi-am propus durere de spate, dar totusi am obtinut si asta.
am primit vestea soc ca anul viitor apare filmul a-team, dupa serialul celebru de pe postul copilariei noastre, tele7(seriale)abc. vestea soc se adanceste, presupunerile dandu-l pe bruce willis in rolul lui hannibal. ma gandesc sa nu fie si sascha cohen in rolul lui murdoch.
astept concertul james blunt cu aceeasi ardoare cu care arcul electric ma surprinde atunci cand se deschide televizorul si e patinaj artistic.
mi-am distrus inca o pereche de casti. sunt un macgyver al micului meu apartament. cred ca urmatoarele vor fi cel putin din metal

3 comments:

Cristi said...

pana una alta sa ai grija de ale mele ca daca nu vezi tu macgyver :)))
la cate stele o sa vezi o sa fie space macgyver B-(

Anonymous said...

"pentru ca nu mai am eu timp sa mai ascult inseamna ca nu mai apare nimic notabil muzical." Asta e cel mai mare adevar

smith john said...

Super blogul !
Trailer+film+subtitrare filme gratis 2009
http://filme-gratis-2009.blogspot.com Intra si vezi !
Bafta in continuare !