Monday, February 16, 2009

Cum mai stai cu printul?

intrebat de cineva chestia asta nu am stiu ce sa ii raspund. vadit incurcat m-am gandit numai la machete. error. cum stau? intr-un echilibru fragil. creanga se clatina, pomul e in aer si iti dai seama ca ti s-a pus si carcel. citesc la o carte (de cultura underground, deci urbana, deci cool, deci fantasy) de vreo luna. poate si o saptamana. gluma se ingroasa cand imi dau seama ca face parte dintr-o serie de 3. adica mai trebuie sa treaca doua ca sa termin propriu-zis.
o alta intrebare a fost cu revistele. "ce reviste citesti ca sa iti spun cine esti" e o replica slaba, dar cu implicatii. cine sa fiu. ecoul de masculinitate care citeste xtrempc, top gear si esquire. glumesc, ultimele doua le mai prind la servici, dar nu le citesc. rasfoiesc strict rubricile semnate radu paraschivescu si jeremy clarkson. mai citesc best magazine (pe care ar trebui sa o cititi si voi, iar daca nu, va invit cu drag intr-un alt stil de viata) si dilema veche (din paste in paste catolic, cand o prind la nenea ciufut de la metrou care mai are putin si o vinde la plic...a se intelege de aici mai rar).

2 comments:

Anonymous said...

Geek quote from me : Radu Paraschivescu kicks ass, a gasit exact limita dintre comercial si elitist in care sa fie si citit si sa nu fie considerat un filfizon.

Tom said...

exact, este genul de scritura pentru secolul speed si micro