Monday, November 3, 2008

Nedumeriri, dar constatari

se spune ca pentru reunirea led zeppelin cu ocazia careia mai fac un turneu doua, postul de vocalist nu ar mai fi onorat de domnul robert plant, ci de vocea aerosmith, steven tyler (era sa zic liv). pareri?

daca vreti un smartphone si sunteti indecisi, se prezinta colectia de toamna-iarna aici

nu inteleg de ce multa lume este pasionata de politica lor, si nu de politica noastra. cand ii auzi pornindu-se pe fagasul discutiilor incinse cu privire la obama si ai lui, dar cand vine vorba de "playerii" la care ar trebui sa ciuleasca urechile schiteaza timid doua idei de incheiere, te intrebi: o fi din cauza conceptului de "world ruler"?

7 comments:

Anonymous said...

Tot touch 3g iau pt. functionalitate. Obama e la moda, la fel ca ''The Financial Crisis''

Tom said...

cand tot spuneai touch 3g, nu stiu de ce ma gandeam la ipod touch. mi-am dat seama ca de fapt te referi la htc. o fi la moda obama, dar mai sunt doua faze care promit mult: metroul drumul taberei si autostrada "aeropurtata" din baneasa prin chitila

Dave said...

Eu sunt de acord ca Robert Plant sa cante in continuare cu Alison Krauss si Steven Tyler cu Aerosmith.

Anonymous said...

Am mai scris si pe blogul lui zoso pe tema reuniunii. Tyler e ok pe cateva piese insa Plant era ''special'' pe majoritatea. Prin special nu inteleg bun. Pentru mine Zep = Paige + Bonham, totul legat de Jones. Magia mi se pare ca apartinea primilor doi.

Anonymous said...

bhey daca-ti dai cu parerea despre muzica 'lor' mi se pare normal sa-ti dau cu parerea si despre politica 'lor' :)

acu serios, de reuniune nu-mi pasa, de smartfon nici atat, iar sua e importanta si spectaculoasa asa ca e normal sa fie cool de urmarit :)

Anonymous said...

uitasem ceva:

:)

Unknown said...

mie nu mi se pare normal sa iti dai cu parerea de politica lor fara sa iti dai de a noastra. e o diferenta