Thursday, July 31, 2008

Cicloteque

sau marsul bicicletelor. daca nu stiti despre ce e vorba aruncati un ochi aici. am ajuns in fata la ateneu, de unde era plecarea, pe la ora 11 fara ceva. destul de multa lume, care cu stegulete, care cu tricouri, care cu stegulete si tricouri. si foarte multe low ridere.

pana sa plecam au aparut si sorin oprescu si daciana sarbu, dupa care start. aici trebuie spus: de departe am avut cea mai veche teleguta din coloana de biciclisti, fara frane, dar care a reusit sa nu intre in nimeni, sa nu se dezechilibreze sau sa ii sara lantul. cum au facut altii. in aceste momente imi pretuiesc bicicleta si mai mult.


marsul a fost cam scurt, pana la facultatea de drept. mi-ar fi placut sa ne plimbe mai mult, mai ales sub escorta militiei. dar cred ca as fi inceput sa ma simt prea important.

la sfarsit au fost cateva cuvinte din partea oficialitatilor, dupa care gustari, multe fructe si sucuri cu gheata. si evident ca o sa ma vad si la televizor. fiti atenti la o chestie rosie cu coarba verde legata de grumaz.

4 comments:

Anonymous said...

bai frate zici de asta DUPA ce s-a intamplat? .. ma rog daca a fost ieri oricum nu puteam sa vin pe motiv de cavaler intunecat

Tom said...

ieri am aflat de el, si oricum erau 50/50 sanse sa ajung, pentru ca nu stiam daca o sa imi mai mearga bicicleta dimineata. la fata locului am aflat ca iti dadeau si ei

Anonymous said...

Ati plecat de la Tineretului, cumva ?

Tom said...

nu, din parcarea dintre ateneu si bcu