Sunday, August 17, 2008

Update muzical

sau cu ce s-au mai ocupat urechile mele in ultima vreme. am ascultat discografia woven hand, pornind invers in timp, de la ultimul album din 2008, ten stones. si mi-a placut. pe fiecare album am descoperit una/doua piese foarte tari. highly recommended
din aparitiile recente tocmai am terminat de audiat evergrey - torn. acum vorbesc din prisma unui om caruia i-a placut albumul precedent, monday morning apocalypse, si spun ca acesta este cea mai plictisitoare creatie a lui tomas englund si compania. nu are absolut nici o stralucire, nici o emotie.
alt album a fost ultimul sinister, care este, well, cam sinistru de lung pentru ce au incercat ei sa zica acolo. not so cool oricum. sunt unele pasaje mai ok, dar raman la bolt thrower.
am mai ascultat cateva piese de le viitorul amon amarth, din pura curiozitate. tot la universul lor viking au ramas, nu va speriati. una sau hai doua piese au fost ok, ritmate, nu prea incarcate cu vocea cam obositoare a lui hegg, dar de care sigur te plictisesti dupa a treia ascultare.
tot din cauza firii mele curioase am ascultat si ultimul falconer, intitulat pompos among beggars and thieves. acelasi power cu folk si retusat asa epic. canta la fel, suna la fel, nu va speriati. nimic notabil.
in afara de aceste mici digresiuni mi-a mai ocupat playlistul ceva gogol bordello si albumul din 2005 al celor de la clutch, robot hive - exodus, de care nu te poti dezlipi cu una cu doua. nici cu trei de altfel.

3 comments:

Dave said...

Am ascultat 5 minute din Evergrey si am ajuns la aceeasi concluzie. Bine ca nu m-am apucat de Falconer.

Tom said...

da, nu stiu ce a fost in capul lor. e anost pana la punctul in care devine penibil.

Anonymous said...

Nu mi-a placut Monday Morning dar o sa vedem ce e cu asta. Woven Hand sunt intr-adevar interesanti...pentru o trupa americana :)