Sunday, August 31, 2008

Ultimul spot

se intampla ceva in ograda. nu pot sa imi mai aduc aminte ultimul spot tv made in ro care intr-adevar mi-a placut. o fi de la ei, o fi de la mine, nu stiu. dar e destul de neplacut ca se intampla asta, pentru ca ideile curg, au flow; e chiar si tehnica. de fapt nu cred sa fi avut anul acesta mai mult de trei-patru spoturi cu staif . de la jucatorii mici o sa astept creativitate si pasiune pentru ca agentiile mari au tot avut grija sa ma dezamageasca.

7 comments:

Anonymous said...

Unfortunately, big agencies = big accounts => directori de marketing conservatori si obsedati de propriile salarii => ordine pentru spoturi safe => Tanti maria !

Tom said...

unfortunately. de aceea astept avantul creativ sa ma surprinda

Anonymous said...

Hm... pai... mie mi-a placut ala cu baiatu' care intinde o pamblica rosie prin piata sfatului. Vodafone ceva.
Si cum, nu v-au impresionat spoturile la Skol? Creativitate cat China, strategie la greu. Sau Romtelecoamele gen Bravia? Sau poate ca asta e de anul trecut.

Anonymous said...

Si, nu ca vreau ca sa ma laud - nu am avut nicio legatura cu spotul, dar "Evadatul" lui Garanti Bank mi-a placut foarte-foarte mult.
Si de la altii: Filip de Tuborg, Cornel de Ciucas, Tara de inghetata Aloma, Tony de Laco.
Hai ca se adunara cateva.

Tom said...

am zis ca sunt cateva, dar filip saracu nu mi-a zis nimic. si nici tara de inghetata

Anonymous said...

Poate ca nu i-ai citit flogul :D. Mie imi place de Filip, desi beau Ursus, of cors.

Tom said...

era chiar un no brainer ca bei ursus acuma :D. nici flogul nu m-a impins sa i-l citesc, dar daca zici tu acuma ca e cool oi vedea