Wednesday, June 4, 2008

Ziua cea mai mare

a fost astazi, cand am terminat si eu facultatea (FJSC pe numele ei) cu mare pompa. si robe. in carele m-am cam incins, dar sunt sigur ca nu era de la culoarea neagra, ci de la soarele de afara mai mult. nu ma simt special ca proaspat absolvent, dar simt ca parca acesti 4 ani au trecut foarte foarte repede. iar de acum incolo intru in productie. tinerete, ce te-ai dus

ps. poza cand primesc

16 comments:

Cristi said...

poti sa mai faci o facultate ca sa eviti productia si sa-ti prelungesti tineretea. medicina si arhitectura dureaza 6 ani pe care o sa-i simti din plin :P

Anonymous said...

felicitatiuni

dar realizezi ca daca n-ai facut poli n-ai facut facultate adevarata :D

Tom said...

multumesc
dar realizezi ca daca ai facut poli n-ai avut viata adevarata :D

Anonymous said...

Hehe, eu fac trei, la anu' termin :)

Tom said...

aa, esti tanar :)

Anonymous said...

man, felicitari (ai intrat in rindul lumii; esti major si vaccinat now - daca faceai si armata erai si mai si!). si vorba lui cristi : apuca-te de altele !
next level

Tom said...

multumesc. cu armata inca sunt in dubii, daca sa n-o fac si sa zic ca am facut-o sau sa n-o fac si sa zic ca nu am facut-o

Anonymous said...

fa-o, si nu mai spune la nimeni. tine-o secret, doar pentru tine;
sa fie ea sursa nestiuta a vigorii tale barbatesti...

Anonymous said...

hi hi (ca sa zic asa...)

Anonymous said...

Speaking of which, e ok specializarea publicitate ?

Eu am lucrat in PR pana acum si ma atrage dar deh, se stie din ce cauza nu merge lumea spre specializarea PR. Masterul nu-l fac in FJSC oricum.

Ma orientasem spre marketing politic dar cum voi avea un job din august-septembrie, voiam sa stiu daca e lejera specializarea ''publicitate''.

Tom said...

depinde ce intelegi prin lejer si depinde de cat de mult iti place. chestia cu PR-ul este ca si cu jurnalismul in opinia mea, toata lumea il poate face daca obtine un crash course. de la publicitate ai mai multe de invatat.
acum pentru cei care fac 3 ani nu mai stiu cum e impartita materia. noi am avut relatii publice si publicitate exclusiv cam din anul 2, doar in primul an am mai facut si ceva cursuri de jurnalism. dar da, considerand a doua si a treia oara optiunile la noi in facultate (de fapt la voi ca deh) in ce priveste PR-ul, si eu te sfatuiesc sa te bagi pe publicitate

Anonymous said...

Tocmai asta e baiul, ca am avut trunchi comun 2 ani.

Relatiile publice sunt mult mai vaste din multe puncte de vedere din pacate in Romania si in facultatile de-aici totul se rezuma la cunostinte generale, la a scrie un comunicat centrat si a organiza din cand in cand cate un eveniment. No spin, no lobby, no 'mass communication'. Desi au mai aparut campaniile mari si CSR-ul, vor mai trece cativa ani pana sa apara joburi adevarate in PR sau in marketing politic. Cu un crash course nu ramai cu prea multe, cel mult cu o intleegere a domeniului.

Eu m-as bagap e publicitate pentru nah...sectia de PR nu e grozava iar la jurnalism sunt o groaza de ore in subdomenii ce nu ma privesc (Cu presa scrisa nu as avea probelme ,ma pot si angaja). Intentionez sa muncesc (in domeniu, n-as duce complet lipsa de oferte) si profii de pe publicitate sunt bunuti si din domeniu.

Tom said...

tot din perspectiva persoanelor care predau la publicitate vs. cele de la PR vorbeam si eu. asa ca publicitate :)

Anonymous said...

Esti a treia persoana care-mi spune asta => 3 surse = legit !

Anonymous said...

gg :)

Tom said...

kthx :)