Thursday, November 15, 2007

Pentru bloggisti

Ce ar conta in primul si in primul rand la un blog. Sa se simta in spatele slovelor un stil personal bine definit, care sa iti placa, sa aiba cum se numeste...pulling power asa. Continutul, informatia pe primul plan, dar numai daca o mai gasesti si in alte doua surse, bloguri adica. Sau design-ul, gadgeturi si flashulete care sa straluceasca si sa cante frumos pentru vizitator? E necesara o combinatie intre cele trei, sau doua cate doua, sau e suficienta una?

3 comments:

pinky said...

sa fie amuzant, interesant, nou aka balariile alea cu valoare de informatie. cat despre design, cucu baus ca eu oricum le citesc printr-un feedreader si mi se flutura de widgets

adevarat ca la prima intalnire cu blogul, impresia artistica este importanta... dar imi trece repede daca atunci cand "deschide gura" iese cu iz de blond (nu ca as avea ceva vu blondele, dar ma leg si eu de stereotipuri ca e mai usor)

iar la partea cu des vs rar, importanta este calitatea. partea naspa ca atunci cand scrii mult si des, sansele sa scoti ceva bun cresc. dar daca scrii rar obligatoriu trebuie sa iasa bine

Tom said...

aham, deci e vorba de exercitiu de scriitura intr-un fel.

Anonymous said...

man, n primu rand dar shan al doelea shal treilea sh tat asha pan la imfinit, la un blogue conteaza sa transmitza ceva dan cel cel scrie. orice, oricun, oricand...ca duoara nul scri privind la lume cu altzi oci dacat ai tai.

asta ar trebuea sa fie suficent, daicea nainte depinde numa de cat sh cun vrei sa comunichezi la lume dara sh carei lumea aea.

n rest, sa fie tush n penitza sh sa nutz tremure mana mae mult dacat trebe. amin.